stokvis-hoofdafbeeldingen-1

Ons team

Een winkel wordt gemaakt door de mensen die er werken. Bij Stokvis Optiek in Someren hebben we een klein team van zeer enthousiaste mensen met passie voor het vak. Een voorstelrondje!


Philip Stokvis

Philip is gediplomeerd opticien en eigenaar van Stokvis Optiek. Hij is al sinds 1974 werkzaam in de optiek en in 1979 heeft hij zelf zijn diploma gehaald. De winkel in Someren heeft hij samen met zijn vrouw Carin overgenomen in 1993 van Tiny en Lambert Koenraad. In 2004 is het interieur ingrijpend verbouwd tot de huidige winkel.


Carin Stokvis

Carin is mede-eigenaar van Stokvis Optiek. Zij houdt zich bezig met alle werkzaamheden in de winkel en verzorgt alle administratieve handelingen. Ook ondersteunt zij waar nodig Lisa met haar werkzaamheden als contactlensspecialist. 


Lisa Stokvis

Lisa is gediplomeerd opticien/kwaliteitsgeregistreerd contactlensspecialist (nr. 18103323173). Zij verzorgt de oogzorg, het aanmeten en controleren van uw contactlenzen. Zij is 5 dagen per week bij Stokvis Optiek aanwezig en kan u van dienst zijn met contactlens- en briladvies. Ook is ze verantwoordelijk voor alle werkzaamheden die betrekking hebben op social media.


Sophie Stokvis

Sophie is optometrist in opleiding en twee dagen per week werkzaam bij Stokvis Optiek. U kunt bij haar terecht voor oogzorg in de breedste zin van het woord en voor het aanmeten van contactlenzen.


Gilbert Dobbelsteen

Als Triage Audicien streeft Gilbert naar de meest goede en betaalbare hooroplossing welke het best bij uw levenssituatie past. Met uiterste zorg voor u als klant staan individualiteit, deskundigheid, kwaliteit en service bij ons hoog in het vaandel! Het geven van zorg op maat, geeft u de zekerheid van een perfecte begeleiding en een perfecte hooroplossing. Loop eens binnen, wellicht hebben we voor u ook een geschikte oplossing. Ook voor gehoorbescherming en bijvoorbeeld hoorhulpmiddelen voor de tv kunt u bij Gilbert terecht!


Top