Brillenglazen-Essilor-hoofd-1

Varilux brillenglazen actie: tweede bril tegen een scherpe prijs

U draagt een bril op kantoor en onderweg, maar ook in uw vrije tijd en tijdens het sporten. Logisch eigenlijk dat er voor iedere activiteit een speciaal brillenglas bestaat. Varilux multifocale glazen komen in vele designs en ieder design zorgt voor een optimaal zicht in een andere situatie. Zo is er een outdoor-bril voor tijdens het sporten en een multimedia-bril voor achter digitale beeldschermen. Uw dag vraagt om meer dan één bril, en daarom komt Varilux tijdelijk met een scherp aanbod op uw tweede bril!

Multifocale glazen van Varilux

Geniet dichtbij en veraf van scherp zicht dankzij de multifocale brillenglazen van Varilux. Het merk staat wereldwijd bekend als de nummer 1 wat betreft hoogstaande kwaliteit en service. Na 50 jaar kennis en ervaring blijft Varilux revolutionaire glazen introduceren en denkt mee met de behoeften van brildragers. Zo heeft u de keuze uit brillenglazen speciaal voor (outdoor) sporten, zonbescherming en het gebruik van verschillende multimedia. Om de aanschaf van een tweede bril nog aantrekkelijker te maken, maakt u nu tijdelijk gebruik van een aantrekkelijk aanbod op uw tweede bril.

Outdoor- en zonnebril

Als de zomer voorbij is betekent het niet dat uw ogen geen bescherming meer nodig hebben. Juist in de herfst- en wintermaanden kan de laagstaande zon schadelijk zijn en voor irritatie zorgen. De speciale outdoor-brillenglazen van Varilux zijn gemaakt van extra sterk materiaal en hebben een krasbestendige en vuilafstotende coating, wat de glazen zeer geschikt maakt voor outdoor sport. Houdt u van hardlopen, wandelen of andere activiteiten buiten de deur? Kies dan voor gepolariseerde of meekleurende glazen die hinderlijke schitteringen tegengaan en uw ogen beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Wilt u zorgeloos genieten van de najaarszon, dan kunt u ook kiezen voor een zonnebril als tweede bril met dezelfde Varilux glazen. U kiest dan alleen een ander kleurtje.

Multimedia-bril

Wanneer u op kantoor veel tijd achter een beeldscherm doorbrengt, is het dragen van een bril met goede multimedia-glazen van groot belang. Een meerderheid van wel 80% heeft tegenwoordig last van vermoeide ogen of andere digitale (oog-) klachten. Varilux heeft meerdere brillenglazen die speciaal ontwikkeld zijn om bescherming te bieden tegen schadelijk blauwviolet licht afkomstig van digitale beeldschermen. Een multimedia-bril maakt het lezen van kleine tekens makkelijker voor uw ogen én zorgt voor een beter contrast op uw beeldscherm. Zo wordt de kans op bijkomende klachten, zoals droge ogen en soms zelfs hoofdpijn, aanzienlijk verkleind!

Geniet altijd van elk detail in uw leven met de nieuwste generatie multifocale brillenglazen van Varilux! Maak tot en met 3 december 2017 gebruik van een mooie aanbieding bij aankoop van uw tweede bril bij Stokvis Optiek in Someren. Vraag in de winkel naar de voorwaarden!

Tweede Varliux bril voor een scherpe prijs

Lees meer over de brillenglazen van Essilor


Top