stokvis-hoofd-spaarplan

Doet u mee met ons SpaarPlan voor uw volgende bril?

Voor veel klanten is de aanschaf van een nieuwe bril een grote uitgave. Daarom heeft Stokvis Optiek in Someren een SpaarPlan ontwikkeld. Daarmee spaart u voor uw volgende bril vanaf het moment dat u uw nieuwe bril bent gaan dragen.

U spaart dan over een periode van 3 jaar voor een nieuwe bril. Is het gespaarde bedrag lager dan de prijs van uw nieuwe bril, dan betaalt u het verschil bij. Hebt u meer gespaard dan de prijs van uw volgende bril, dan krijgt u het verschil terug. Heel simpel dus.

Wij hebben gekozen voor een periode van 3 jaar omdat het raadzaam is om elke 3 jaar uw ogen te laten controleren. Dankzij dit SpaarPlan kunt u dan meteen een nieuwe bril uitzoeken. Overigens kunt u het gespaarde bedrag ook tussentijds gebruiken als u bijvoorbeeld een zonnebril op sterkte of een computerbril wilt aanschaffen.

Ons SpaarPlan in de praktijk

Voorbeeld 1:
Uw eerste bril heeft u voor € 350,- gekocht. 
Dan betaalt u de komende 36 maanden € 10,- per maand.
Na 3 jaar kunt u dan € 360,- aan tegoed gebruiken bij het uitkiezen van een nieuwe bril.

Voorbeeld 2:
Uw nieuwe montuur met Varilux glazen heeft €  750,- gekost.
De komende 36 maanden betaald u dan € 21,- per maand.
Na 3 jaar heeft u € 756,- gespaard.
Dit bedrag kunt u gebruiken bij het uitzoeken van een nieuwe bril.

 

 

Gratis verzekering!

Doet u mee met het SpaarPlan dan krijgt u de komende 3 jaar helemaal gratis een verzekering voor uw bril. Momenteel bent u niet verzekerd voor breuk, schade of verlies. Gebeurt er iets met uw glazen of montuur dan krijgt u met onze gratis verzekering 50% korting op de reparatie of vervanging van uw bril gedurende het 1ste en 2de jaar. In het 3de jaar krijgt u 25% korting. Voor kinderen t/m 16 jaar hebben wij een SpaarPlan van 24 maanden waarbij u 50% korting krijgt in het 1e jaar en 25% in het tweede jaar. Uiteraard bij gelijkblijvende sterktes. Garantie op het montuur (1 jaar) en een loslatende coating van de glazen (2 jaar) vallen buiten dit SpaarPlan. Deze garantie is altijd 100%. 

Ook regelen wij zoals gebruikelijk de vergoeding van uw ziektekostenverzekering voor u. Net als bij uw laatste aankoop bij ons.

Wilt u graag meer informatie of is iets nog niet helemaal duidelijk, neem dan even contact met ons op (0493-491769) of loop even binnen in de winkel.


 


Top