stokvis-hoofd-stokkie-kidsclub

Stokkie KidsClub, omdat kinderen ook een eigen identiteit willen

Bij Stokvis Optiek realiseren wij ons dat de belevingswereld van kinderen kleur- en fantasierijk is. Voor kinderen is deze fantasie werkelijkheid. Een wereld die ze waarnemen met eveneens kleurrijke brillen die speciaal gemaakt en ontworpen zijn voor hen.

Smaak en identiteit maakt voor hen hét verschil en de bril is voor hen een belangrijk accessoire.  Want het maakt wel degelijk uit of ze met een suf brilletje of juist een super cool montuur het schoolplein oprennen, toch? 
Kinderen zijn over het algemeen erg voorzichtig op hun spulletjes maar wij snappen ook heel goed dat ze lekker willen buiten spelen en/of sporten. Hierdoor kan het zijn dat de bril beschadigd raakt of alleen maar een beetje verbogen is. U als ouder vindt dat vreselijk en wij als opticien natuurlijk ook. Daarom introduceert Stokvis Optiek het juiste en beste alternatief voor de kids: Stokkie KidsClub

Bij ons kunt u ook terecht voor:

 1. Kidsclub mini; vanaf € 13,- per maand 1 kinderbril inclusief glazen
 2. Kidsclub maxi; vanaf € 25,- per maand 2 kinderbrillen inclusief glazen
 3. Merkmonturen!
 4. Gratis nieuwe glazen bij breuk**
 5. Gratis nieuw montuur bij breuk**
 6. Gratis onderhoud en reparatie
 7. Gratis oogmeting
 8. Stokkie KidsClub geldt voor kinderen tot en met 12 jaar
 9. Alle glazen voorzien van een ontspiegeling, hardingslaag en een kraswerende laag
 10. Altijd DUN geslepen*
 11. Keuze uit een zeer ruime collectie brillen, zonnebrillen en sportbrillen
 12. Een eigen unieke gravering in het brillenglas

* boven + of - 6 en of vanaf cilinder  -2 dpt toeslag van € 6,- per maand.
**tot 3 glazen per jaar bij gelijkblijvende sterkte en 1 montuur per jaar

Al een paar jaar mogen kinderen hun ‘eigen bril’ maken bij ons. Philip en/of Lisa gaat samen met uw kind aan de slag in de werkplaats. Dit duurt hooguit een half uurtje. Alles mag en niets hoeft natuurlijk.

Kom gezellig langs met uw kind om naar de laatst nieuwe trends te kijken en passen. De koffie en limonade staat klaar!!

Verzekering
Bent u aanvullend verzekerd en krijgt u een vergoeding op een bril? Dan profiteert uw zoon en/of dochter hier ook van. Wij declareren de vergoeding bij uw zorgverzekeraar en keren dit bedrag aan u uit. Zo bent u nog voordeliger uit!!

Uw kind heeft myopie? Wat nu?
Myopie is een afwijking van het oog waarbij de persoon voorwerpen ver weg niet scherp kan zien, maar echter wel voorwerpen nabij scherp kan zien. Vandaar ook de naam bijziendheid (dichtbij kunnen zien). Dit komt doordat de ooglens te sterk is voor de optische ooglengte. Overmatig gebruik van de ogen op korte afstand (computergebruik, lezen) schijnt toch tot bijziendheid te leiden. Een bril of contactlenzen met een hoge sterkte, blijken niet altijd afdoende. Helaas zet de aandoening bij kinderen en jong volwassenen namelijk gewoon door. Indien u het idee heeft dat uw kind steeds minder goed in de verte ziet, wordt het echt tijd voor een goede oogmeting. Zeker ook in verband met schoolprestaties, waarbij zien op het bord van groot belang is.


De vernieuwde schoolborden
Steeds meer kinderen hebben een bril nodig. Hoe dat komt? Op de meeste basisscholen in Nederland hangen niet meer de ‘ouderwetse’ groene schoolborden, maar moderne digitale borden. Het vergt meer inspanning om op deze borden te kijken, hoogstwaarschijnlijk door het contrast op de borden. Of beter gezegd, het ontbreken daarvan.Bovendien zijn de lettertjes op de digitale borden een stuk kleiner dan de letters die met een krijtje op een schoolbord worden geschreven, waardoor de kinderen achterin de klas het bord maar moeilijk kunnen lezen. 

Kom langs met uw kind

 

 


Lees meer over onze kinderbrillen


Top