stokvisoptiek-hoofd-acties

Acties

Stokvis Optiek in Someren heeft doorlopend leuke acties voor u met veel voordeel op diverse artikelen. Brillen, zonnebrillen, kinderbrillen, voor ieder wat wils!

Uiteraard kunt u ook gewoon onze winkel binnenlopen om naar onze aanbiedingen te informeren en deze direct te bekijken. Het team van Stokvis Optiek in Someren staat voor u klaar!

 Korting op een tweede bril

Gedurende de dag bent u met verschillende dingen bezig. U zit in de auto, bent aan het werk, gaat mogelijk de stad in en misschien wilt u ook nog sporten. Bij Stokvis Optiek weten we als geen ander dat één bril dan niet altijd voldoende is. U profiteert daarom van korting bij aanschaf van een tweede bril. Kom langs in onze winkel en betaal 100 euro voor een tweede bril met enkelvoudige glazen, 250 euro voor een computerbril en 300 euro voor een Varilux bril.

* Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Een bril met glazen vanaf 49 euro

 

Monturen met multifocale glazen vanaf € 134,-. Of gaat u liever voor een bril met enkelvoudige glazen waar de vanafprijs maar € 49,- is? Voor de kleine brildragers hebben wij een complete bril óók vanaf € 49,-!

* Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

 

Kom eens langs


Top